2014. sze 19.

EURÓPAI AUTÓMENTES NAP EGERBEN

írta: Vitko
EURÓPAI AUTÓMENTES NAP EGERBEN


Kép1.gif

 

Most egy olyan eseményre szeretnélek hívni, benneteket, ami az autómentes napon lesz, 2014. szeptember 22-én, tehát hétfőn, 9 órától 19 óráig. Helyszín: Eger, Vallon u., Nemzedékek tere. Ezen belül a busz festése  14-16 óra között lesz. 
http://www.egriprogramok.hu/hu/programajanlo/3124-automentes-nap-es-szomszedolas-egerben.html

phoca_thumb_l_0001.jpgNagyon rövid idő volt a szervezésre. A szervező csapat keresett meg minket azzal, hogy  egy helyi járatú busz befestésével hívjuk fel a figyelmet arra, hogy inkább busszal közlekedjenek az emberek, csináljunk kedvet a buszozáshoz.

A buszt elneveztük, ART BUSZ-nak. Olyan fiatalok részvételére számítunk, akik valamelyest járatosak a festésben, kedvük és igényük van a festészetre.

A festést előkészítjük, a helyszínen lesznek festékek, ecsetek, víz és természetesen a busz is. A résztvevőknek, így csak saját magukat kell hozni, de nem árt, ha olyan ruhában jönnek, ami festékes lehet.

A témája a tiszta levegő, kontúrokat festünk fel, amit mindenki a saját elképzelése szerint fest meg. A busz oldalán és hátulján az ablakok alatti sávot festenénk meg.

Sajnos le kell majd mosni, de a városnak meg tudjuk mutatni, mert tesz néhány kört a busz.

Szeretettel várunk minden festeni vágyót hétfőn  délután  kettőtől.

Szólj hozzá